На Закарпатті обвалився міст, який капітально не ремонтували багато років: є постраждалі

Читать на русском
Наразі відомо, що кількість постраждалих в результаті обвалу мосту у Тячівському районі Закарпатської області зросла до п'яти осіб.
Нацполіція

У понеділок, 24 липня, близько 19:00 до Служби порятунку надійшла інформація щодо руйнування автомобільного мосту. Протяжність мосту становить близько 30 метрів, а розташований він між смт Тересва та селом Бедевля Тячівського району.

Про це повідомляє Telegram-канал ДСНС.

Наразі відомо, що кількість постраждалих в результаті обвалу мосту у Тячівському районі Закарпатської області зросла до п'яти осіб.

В результаті руйнування мосту в річку Тересва впали 2 транспортні засоби: один вантажний та один легковий автомобілі.

Попередньо, 5 осіб травмовано - двоє жінок та троє неповнолітніх, віком 10, 15 та 17 років. Всіх потерпілих госпіталізували до медзакладу із травмами легкої та середньої важкості.

На місці події було залучено 4 одиниці техніки ДСНС та 17 осіб особового складу.

Водночас, як повідомляє Державне агентство відновлення та розвитку інфраструктури, міст був збудований 1957 року – і відтоді жодного разу капітально не ремонтувався.

«Мостовий перехід через річку Тересва знаходиться на автомобільній дорозі Н-09 Мукачево – Рахів – Івано-Франківськ – Львів. Його було збудовано у 1957 році – відтоді він жодного разу капітально не ремонтувався. Проїзд мостом підтримувався виключно в рамках експлуатаційного утримання», - йдеться в повідомленні.

В агентстві зазначають, що з 2018 року споруда перебувала в аварійному стані. З огляду на це нею було заборонено проїжджати транспортним засобам, вагою понад 7 тонн. Відповідні знаки попереджали про це обабіч мосту.

Нагадаємо, що у Греції в неділю, 23 липня, обвалився міст на в’їзді до міста Патри, внаслідок чого щонайменше дві людини загинули. Під завалами можуть бути ще жервти інциденту.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: