Росіяни з артилерії обстріляли Чернігівщину: які наслідки

Читать на русском
Російські загарбники обстріляли з артилерії село у Семенівській громаді Чернігівської області, поранень зазнала одна людина.
Ілюстративне фотоУкрінформ

Російські окупаційні війська з артилерії обстріляли село Костобобрів в Чернігівській області. Через ворожий обстріл тяжкі поранення отримала одна людина.

Про це Офіс генерального прокурора повідомляє у Телеграмі.

«Вранці 9 вересня ворожі війська із застосуванням артилерійського озброєння здійснили обстріл села Костобобрів Семенівської ОТГ», – йдеться у повідомленні.

Як зазначається, внаслідок обстрілу тяжкі поранення отримав 68-річний місцевий житель. Його доставлено до лікарні для надання кваліфікованої медичної допомоги.

Крім того, через обстріли пошкоджено господарські будівлі на території господарства потерпілого.

За процесуального керівництва Новгород-Сіверської окружної прокуратури Чернігівської області розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 Кримінального кодексу України).

Нагадаємо, що російські війська у суботу, 9 вересня, обстріляли Сонячне у Херсонській області. Внаслідок атаки загинув чоловік.

Окрім цього, вранці 8 вересня російські війська завдали ракетного удару по Кривому Рогу. Було влучання в адміністративну будівлю. На ранок 9 вересня кількість постраждалих через удар збільшилася до 74 осіб. Вчора було відомо про 73 поранених.

Також писали, що мешканка Сум, яка отримала поранення під час обстрілу росіян 8 вересня, померла у лікарні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: