У Миргороді прогримів вибух під час повітряної тривоги – подробиці

Читать на русском
Сигнал повітряної тривоги оголошено в Харківській, Полтавській, Чернігівській та Сумській областях. Місцевих жителів попереджають про ракетну небезпеку та просять перебувати в укриттях.
Getty Images

У ніч на суботу, 7 жовтня, під час повітряної тривоги у Миргороді Полтавської області було чути звук вибуху. При цьому, в ряді північних областей України оголошено сигнал повітряної тривоги.

Про це повідомляють місцеві Telegram-канали.

«У Миргороді на Полтавщині пролунав вибух», - йдеться в повідомленні з посиланням на місцевих мешканців.

За даними Повітряних сил, сигнал повітряної тривоги оголошено в Харківській, Полтавській, Чернігівській та Сумській областях. Місцевих жителів попереджають про ракетну небезпеку та просять перебувати в укриттях.

О 00:10 суботи, 7 жовтня, моніторингові канали повідомили про вибух у місті Миргород.

Як повідомив керівник Полтавської обласної військової адміністрації Дмитро Лунін, звук вибуху було чути у Миргородському районі. Однак інформація щодо ворожих влучань по критичній чи цивільній інфраструктурі зʼясовується. Попередньо без постраждалих.

Нагадаємо, сьогодні вранці росіяни вдарили по Харкову ракетами. Прильоти було зафіксовано у Київському та Основ'янському районах міста. Всі удари припали виключно по цивільній інфраструктурі.

Отримали поранення 30 осіб. Двоє людей померли – під завалами знайшли тіло 10-річної дитини, а пізніше 67-річної жінки.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: