Росіяни вдарили ракетою по Чернігову: які наслідки

Читать на русском
Внаслідок падіння уламків ворожої ракети у приватному житловому секторі м. Чернігова пошкоджень зазнали скління вікон та балконів в 20 квартирах багатоквартирного будинку, 23 приватні будинки та 4 магазини.
фото: zn.ua

У Чернігові внаслідок російської ракетної атаки в суботу, 13 січня, пошкоджено 23 приватних будинки та 4 магазини, а також вікна та балкони в 20 квартирах багатоквартирного будинку.

Про це пресслужба ДСНС України повідомляє у Фейсбуці.

Ігнат про атаку росіян: половина ракет «Кинджал» не досягла цілейРосійські ракети з часом стають менш якісними та точними для ударів, заявили у Повітряних силах ЗСУ.

«Внаслідок падіння уламків ворожої ракети у приватному житловому секторі м. Чернігова пошкоджень зазнали скління вікон та балконів в 20 квартирах багатоквартирного будинку, 23 приватні будинки та 4 магазини», - йдеться у повідомленні.

Згідно з інформацією ДСНС, обійшлося без постраждалих.На місці події працюють екстрені служби та волонтери.

При цьому, системи електро-, газо- та теплопостачання у пошкоджених будинках працюють в сталому режимі.

Нагадаємо, сьогодні росія знову атакувала Україну ракетами та дронами. У Повітряних силах розповіли подробиці обстрілу.

Також повідомлялося, що рф вранці завдала удару по Шостці Сумської області. За попередньою інформацією, росіяни вдарили надзвуковими крилатими ракетами Х-22. Внаслідок атаки поранено жінку. Під час ракетної атаки армії рф на Шостку Сумської області було пошкоджено об'єкт інфраструктури. У мороз без опалення залишилось 12 тисяч квартир.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: