Зеленський відреагував на ракетний удар окупантів по Кривому Рогу

Читать на русском
Зеленський зазначив, що тільки російські втрати зможуть зробити державу-терориста безпечною не лише для України, а й для інших країн.
Офіс президента

Україна завдаватиме російським окупантам втрат у відповідь на сьогоднішній обстріл багатоповерхівки Кривого Рогу, внаслідок якого загинули та постраждали цивільні.

Про це президент Володимир Зеленський розповів під час вечірнього звернення.

Згідно з його словами, у Кремлі повинні привчитися до того, що терор для них не буває безкарним.

Український лідер нагадав, що у Кривому Розі триває рятувальна операція після російського удару. Там зруйновано частину дев'ятиповерхового будинку, перекриття між поверхами, була пожежа. На місці багато постраждалих та є загиблі.

«Ми будемо завдавати російській державі втрати у відповідь - цілком справедливо. Вони в Кремлі повинні привчитися до того, що терор для них не буває безкарним. Цих хворих вже нічого не вилікує від зла, але втрати вони відчують», - підкреслив Зеленський.

Він заявив, що росія і надалі втрачатиме - тільки це може зробити її безпечною для сусідів. За його словами, дії українських захисників рятують не лише нашу країну, а й інші народи.

Нагадаємо, внаслідок російського удару по багатоповерхових будинках у Кривому Розі загинули вже троє людей. Кількість поранених також зросла – до 38 осіб, серед постраждалих є діти.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: