Євлаш допустив нові масовані атаки росіян після прибуття допомоги від США

Читать на русском
У Повітряних силах не виключають сценарію, що росія може посилити ракетні та дронові атаки після отримання Україною західної зброї.
Фото: detector.media

Українці мають бути готовими до нових можливих атак з боку армії рф, коли прибуде озброєння від міжнародних партнерів.

Про це розповів речник Повітряних сил Ілля Євлаш в ефірі телемарафону 25 квітня.

У Пентагоні розкрили, що увійшло до нового пакету допомоги від США на мільярд доларівУ новому пакеті допомоги США будуть ракети для HIMARS, зенітні ракети Stinger, боєприпаси, ракети для систем ППО та багато іншого.

«Ворог підступний і ми маємо бути готові до будь-якого розвитку подій, у тому числі і до масованої атаки, через прибуття озброєння від наших міжнародних партнерів», – сказав Євлаш.

За його словами, такий сценарій допускають низка міжнародних організацій та Інститут вивчення війни.

«Ми не можемо виключати того, що ворог застосує свої ракети, дрони та інше обладнання для того, щоб тероризувати наше населення», – додав він.

Нагадаємо, 20 квітня Палата представників США проголосувала за законопроект про новий пакет допомоги для України. 24 квітня його підписав президент США Джо Байден. Він запевнив, що зробить усе, щоб ракетні системи та зброя були направлені в Україну найближчим часом.

У Пентагоні розкрили, що увійшло до нового пакета допомоги від США на 1 мільярд доларів.

Крім того, західні ЗМІ написали, що Сполучені Штати кілька тижнів тому таємно поставили Збройним силам України партію ракет великої дальності ATACMS.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: