У застосунок «Резерв+» хочуть додати функцію електронних направлень на ВЛК

Читать на русском
Міноборони найближчим часом планує додати функцію електронних направлень на ВЛК через Резерв+.
Pexels

У Міноборони планують додати функцію електронних направлень на військово-лікарську комісію для військовозобов'язаних через застосунок «Резерв+», який запустили цього місяця.

Про це заявила заступник міністра оборони України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій та цифровізації Катерина Чорногоренко в ефірі телемарафону 20 травня.

Новий закон про мобілізацію набув чинності: що потрібно знатиЗакон про мобілізацію набув чинності 18 травня. Що змінилося для військовозобов'язаних, хто отримає відстрочку, які обмеження ввели для ухилянтів.

За її словами, програму незабаром оновлять новою функцією - електронні направлення на ВЛК.

«Тобто, фактично не здійснюючи візит до ТЦК та СП для того, щоб виключно отримати направлення на ВЛК, ми зможемо його у зручному вигляді отримати у засточунку», – розповіла вона.

У подальших планах Міноборони, щоб і ТЦК, і військово-лікарська комісія для військовозобов'язаних були максимально зручними, більшість процесів були цифровими, додала заступник міністра.

Орієнтовно, оновлення в програмі можна буде помітити наприкінці червня або на початку липня.

Нагадаємо, з 18 травня запрацював мобільний застосунок «Резерв+» для військовозобов'язаних, призовників та резервістів. Він доступний для завантаження на смартфонах через App Store та Google Play Market. Того ж дня набув чинності закон про мобілізацію.

«Слово і діло» писало, що змінюється з новим законом для військовозобов'язаних.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: