Президент візьме участь у безпековій конференції в Сінгапурі – Reuters

Читать на русском
Президент України Володимир Зеленський 1 червня відвідає Сінгапур, де візьме участь у конференції з питань безпеки Діалог Шангрі-Ла.
president.gov.ua

Президент України Володимир Зеленський на вихідних відвідає Сінгапур, де візьме участь у конференції з питань безпеки «Діалог Шангрі-Ла».

Про це пише Reuters з посиланням на шість джерел.

Безпекові угоди: з якими країнами Україна підписала договори та яку допомогу отримаєЯку допомогу Україна отримає у 2024 році від країн, з якими підписала угоди у сфері безпеки.

Відомо, що два джерела повідомили агентству, що Зеленський звернеться до делегатів «Діалогу Шангрі-Ла» в суботу, 1 червня.

Допомога Україні у сфері безпеки буде одним з ключових питань, які обговорюватимуться на конференції. Серед учасників там також будуть присутні міністр оборони США Ллойд Остін і міністр оборони Китаю Дун Цзюнь. Варто відзначити, що російська делегація не бере участі в сінгапурських зустрічах з питань безпеки з 2022 року.

Нагадаємо, Володимир Зеленський перебуває з візитом у шведській столиці Стокгольмі, де бере участь у третьому саміті Україна – Північна Європа.

Сьогодні він підписав угоди про співпрацю у сфері безпеки та довгострокової підтримки з Норвегією, Швецією та Ісландією.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: