Війська рф скинули авіабомби на Мирноград, поранені п'ятеро людей

Читать на русском
Як зазначається, внаслідок обстрілу, за даними правоохоронців, постраждали троє чоловіків віком 22, 38 і 39 років та дві жінки - 40 і 68 років.
Ілюстративне фотоvechirniy.kyiv.ua

Війська країни-агресора скинули авіабомби на дитячий садок у Мирнограді Донецької області. Поранення отримали п'ятеро людей.

Про це повідомляє пресслужба Нацполіції України.

«Учора, 31 травня, близько 22:10 ворог скинув на місто авіабомби «УМПБ Д-30 СМ". П’ятеро цивільних осіб зазнали поранень. Першу медичну допомогу людям надавали парамедики поліції», - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, внаслідок обстрілу, за даними правоохоронців, постраждали троє чоловіків віком 22, 38 і 39 років та дві жінки - 40 і 68 років.

«У них діагностовано мінно-вибухові травми, осколкові поранення, різані рани», - додали у Нацполіції.

Нагадаємо, що у суботу, 1 червня, російські окупаційні війська вдарили керованими авіаційними бомбами по місту Костянтинівка на Донбасі, внаслідок чого поранення отримала жінка.

Окрім цього, окупанти атакували село Чайківка Малоданилівської громади у Харківській області, постраждала жінка. А сьогодні у Харкові прогримів вибух. Російські окупаційні війська вдарили КАБом по близькому передмістю.

Також російські військові сьогодні вночі атакували дві гідроелектростанції Укргідроенерго. Обладнання зазнало сильних пошкоджень. Після детального обстеження наслідків ворожого ракетного удару прийняли рішення не відкривати рух греблею на вихідні дні.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: