У рф заявили про поранених військових через обстріли прикордонних областей

Читать на русском
Вісім військовослужбовців та одного прикордонника поранено в Курській і Бєлгородській областях рф після обстрілів.
фото соцмережі

У росії за останні чотири дні вісім військовослужбовців та один прикордонник отримали поранення у Курській та Бєлгородській областях.

Про це повідомив Telegram-канал ASTRA у вівторок, 4 червня.

Чи можна Україні бити по території росії західною зброєю: позиція союзників (оновлено)Дедалі більше голосів на користь того, щоб дозволити Україні бити західною зброєю по цілях на території росії. Позиція союзників – на інфографіці.

Повідомляється, що 31 травня в Курській області 19-річний військовослужбовець рф отримав поранення внаслідок обстрілу в районі села Троїцьке.

Цього ж дня безпілотник атакував КамАЗ прикордонників у Глушківському районі, поранено одного прикордонника. Ще двоє російських військовослужбовців підірвалися цього дня на міні біля села Горналь. Обидва дістали поранення.

Ще два автомобілі Міноборони рф пошкоджені в Суджанському районі 1 червня, ніхто не постраждав. 2 червня в цьому ж районі після атаки дронами спалахнули чотири КамАЗи російських військових.

У Бєлгородській області в селі Мокра Орлівка 1 червня дрон атакував автомобіль Міноборони рф, поранено трьох військових. У селі Меліхове цього ж дня після роботи ППО поранення отримали двоє російських солдатів.

Нагадаємо, у ніч на 2 червня Бєлгород і область опинилися під обстрілом, росіяни заявили про руйнування.

Також українські військові за допомогою РСЗВ HIMARS завдали удару по російським системам ППО С-300/400 у Бєлгородській області рф.

Як відомо, США, Німеччина та ще ряд країн дозволили Україні завдавати ударів по цілях у рф. Причому деякі країни мали на увазі не лише прикордонні території.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: