Єрмак спрогнозував, як удари по рф західною зброєю допоможуть у веденні війни

Читать на русском
Удари західною зброєю вплинуть на ведення війни та планування контрнаступальних дій, заявив голова ОПУ.
t.me/ermaka2022

Дозвіл країн-партнерів використовувати західну зброю для завдання ударів по території росії значно посилить обороноздатність України.

Про це заявив керівник Офісу президента України Андрій Єрмак у Telegram у вівторок, 4 червня.

Чи можна Україні бити по території росії західною зброєю: позиція союзників (оновлено)Дедалі більше голосів на користь того, щоб дозволити Україні бити західною зброєю по цілях на території росії. Позиція союзників – на інфографіці.

«Дозвіл використовувати західну зброю по території рф - це вкрай важливе рішення. Російська тактична авіація не зможе бути в безпеці на дальніх підступах до українського кордону», – написав він.

За словами Єрмака, удари західною зброєю вплинуть на ведення війни, планування контрнаступальних дій, а також погіршать можливості росіян задіяти сили в прикордонних областях рф.

Нагадаємо, 31 травня уряд Німеччини офіційно дозволив Україні використовувати німецьку зброю для ударів у відповідь по цілях на території росії. За день до цього США дозволили використовувати свою зброю для ударів по цілях у рф на прикордонній з Харковом території.

Крім того, країни, які передадуть Україні винищувачі F-16, також дозволили завдавати ударів по об'єктах в рф.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: