Росіяни виділили 15 мільйонів доларів на нову ІПСО – розвідка

Читать на русском
ГУР дізналося про підготовку спецслужбами росії чергової інформаційно-психологічної операції.
фото ГУР

Російські спецслужби готують нову кампанію проти України, ціль якої дискредитація українських бойових спецпідрозділів, їхніх офіцерів та співробітників.

Про це повідомила пресслужба ГУР у п'ятницю, 7 червня.

Пропаганда рф вигадала новий фейк про головкома Сирського – деталі від ЦПДРосійська пропаганда розганяє вкид про нібито намір головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського піти у відставку.

« ГУР МО України інформує про підготовку спецслужбами держави-агресора росії чергової інформаційно-психологічної операції, спрямованої на дискредитацію військового керівництва нашої держави, зокрема проти української Воєнної розвідки», – сказано в повідомленні.

За даними ГУР, на реалізацію нової масштабної кампанії проти України росіяни виділили 15 мільйонів доларів.

«Агентура російських чекістів уже отримала вказівки організувати оплачуване виготовлення та поширення у медіапросторі України і західних держав відповідних матеріалів», – повідомляють у розвідці.

Йдеться про низку статей та «фільмів», у яких, зокрема, планують розкрити дані співробітників ГУР МО України, задіяних у координації бойової роботи спеціальних підрозділів Сил безпеки і оборони України, уточили в ГУР.

Метою чергової інформаційної атаки росії є:

  • дискредитація українських бойових спецпідрозділів, їхніх офіцерів та співробітників;
  • блокування роботи відомств, які розробляють і виконують бойові та спеціальні завдання проти москви;
  • створення в Україні ще одного фактору суспільної напруги

Нагадаємо, у травні в ГУР попереджали, що росія готує на літо нові ІПСО для дискредитації України. Також повідомлялося, що російська пропаганда створює нові ІПСО за участю поліції та працівників ТЦК.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: