В Харківській ОВА розповіли подробиці наступу рф на область: скільки відбито атак

Читать на русском
На Харківському напрямку від початку доби Сили оборони відбили чотири атаки росіян у районах Липців, Глибокого і Вовчанська.
Главком

Від початку доби неділі, 9 червня, Сили оборони України на Купʼянському напрямку відбили вісім російських атак у районах Синьківки, Піщаного, Андріївки, Греківки та Макіївки. Ситуація в області залишається напруженою.

Про це голова Харківської обласної державної адміністрації Олег Синєгубов повідомив у Фейсбуці.

Згідно з його словами, на Харківському напрямку від початку доби Сили оборони відбили чотири атаки росіян у районах Липців, Глибокого і Вовчанська.

На Купʼянському напрямку ситуація є напруженою, триває бій поблизу Невського. Сили оборони вживають заходів для стабілізації обстановки.

За інформацією Синєгубова, сьогодні, 9 червня, о 00:35 росіяни обстріляли Борову Ізюмського району, постраждав чоловік.

У Дворічанському Куп’янського району внаслідок обстрілу постраждала жінка, у селі Нова Козача Харківського району через обстріл горіли будинок та гараж.

У с. Хотімля Чугуївського району внаслідок обстрілу зруйнована школа, пошкоджені магазин, селищна рада, два приватні будинки. Загинув чоловік. Поранені дві жінки.

У Куп’янську внаслідок обстрілу горів дах котельні приватного підприємства.

У с. Руські Тишки Харківського району через артобстріл пошкоджені вікна, покрівля і фасад будівлі амбулаторії.

Нагадаємо, російська армія зазнає значних втрат на Харківському напрямку. Тому лави окупантів поповнюють військами з Херсонської області.

Речник оперативно-стратегічного угруповання військ «Хортиця» Назар Волошин заявив, що у Харківській області вночі 8 червня розпочалися бойові зіткнення біля Вовчанська. Наразі більша частина міста належить Силами оборони, вона під вогневим контролем ЗСУ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: