Бої йдуть щодня: в ОВА розповіли про поточну ситуацію на півночі Харківщини

Читать на русском
Російська окупаційна армія продовжує атакувати позиції Сил оборони на півночі Харківської області. Бої, хоч і з меншою інтенсивністю, точаться щодня.
Фото: ХОВА

Російська окупаційна армія продовжує атакувати позиції сил оборони на півночі Харківської області. Бої, хоч і з меншою інтенсивністю, йдуть щодня.

Про це повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов у Telegram.

Окупанти створили загороджувальні загони з «кадирівців» на півночі Харківщини – ЗСУНа Харківщині росіяни сформували з кадирівців загороджувальні загони, щоб не дати іншим окупантам втекти з поля бою.

За його словами, зараз ворог проводить перегрупування і підтягує резерви на північному напрямку. У Вовчанську ЗСУ працюють над тим, щоб зайняти більш вигідне тактичне становище.

Синегубов також повідомив, що з початку наступу росіян із небезпечних районів Харківщини евакуювали 11 729 людей.

«315 маломобільних громадян уже вивезли зі спецустанов до аналогічних установ, але в безпечніших місцях. 192 особи – евакуйовано за межі Харківщини. 105 із 125 категорійних дітей уже вивезли у безпечні місця», – зазначив він.

Нагадаємо, нещодавно повідомлялося, що російська армія зазнає значних втрат на Харківському напрямку. Тому лави окупантів поповнюють військами з Херсонської області.

Раніше президент Володимир Зеленський заявив, що росії не вдалося реалізувати свою операцію в Харківській області, тепер українські військові ще більше посилять цей напрямок.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: