ЗСУ відбили черговий російський штурм біля Липців

Читать на русском
На Харківському напрямку ворог продовжує атакувати. Бої ведуться в районі Вовчанська, також рф намагалася штурмувати біля Липців.
Генштаб ЗСУ

Російські війська здійснили понад 70 штурмів від початку доби. Один із них був в районі Липців на Харківщині. Також гарячою залишається ситуація на Донбасі.

Про це повідомив Генштаб ЗСУ у четвер, 27 червня.

Армія рф за добу втратила більше 1200 військовихРосіяни втратили 1260 осіб, 3 танки, 9 бойових броньованих машин, 42 артилерійські системи та інше озброєння.

«На Харківському напрямку ворог продовжує атакувати. Бої ведуться у районі Вовчанська. Штурмові дії противника поблизу Липців зупинені Силами оборони», – йдеться у повідомленні.

На Куп'янському напрямі війська рф здійснили п'ять атак, з них дві, в районі Степової Новоселівки, ще тривають.

На Лиманському напрямку бойові зіткнення відбуваються в районі Макіївки та Невського. Від початку доби окупаційні сили вже п'ять разів намагалися просунутися на цьому напрямку.

Також ворог проявляє активність на Торецькому напрямку – у районах Північного та Нью-Йорка. Тут уже сталося 16 штурмів. Шість бойових зіткнень ще тривають.

На Курахівському напрямку противник активно діє в районі Красногорівки та Парасковіївки.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на агрегатному заводі у Вовчанську на Харківщині залишаються російські війська, ЗСУ вдалося їх заблокувати.

Представник ГУР Юрій Юсов прокоментував, чи може армія окупантів почати наступати на Борову Харківської області.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: