У Чернівецькій області чоловіки напали на прикордонника, він застосував зброю

Читать на русском
Двоє невідомих чоловіків з мачете напали на прикордонника в Чернівецькій області. Він застосував зброю, відтак один зі зловмисників загинув.
Державна прикордонна служба України

Двоє невідомих чоловіків з мачете напали на прикордонника в Чернівецькій області. Він застосував зброю, відтак один зі зловмисників загинув.

Про це написав журналіст Віталій Глагола, а згодом підтвердив ЗМІ речник ДПСУ Андрій Демченко.

Глагола із посиланням на джерела написав, що напередодні ввечері, 29 червня, двоє чоловіків з мачете та газовим балончиком напали на військовослужбовця ДПСУ в зоні ділянки, що знаходиться у Чернівецькій області.

Демченко відзначив, що інцидент трапився після 21:00 на кордоні з Румунією.

«Ситуація з нападом на прикордонний наряд справді мала місце. Це сталося вчора після 21:00 на ділянці Чернівецького прикордонного загону на кордоні з Румунією», – заявив він.

Спікер додав, що з метою збереження свого життя військовослужбовець був вимушений застосувати зброю, у результаті чого один нападник отримав поранення, а інший помер.

«Повідомлено ДБР, поліцію та органи прокуратури. Наразі тривають слідчі дії», – відзначив Демченко.

Нагадаємо, у травні закарпатський прикордонник застрелив чоловіка, який намагався втекти за кордон. Військового затримали.

Також писали, що прикордонники Ізмаїльського загону зупинили біля кордону з Румунією вантажівку, в якій перебувало понад 40 чоловіків. Усі вони намагалися незаконно виїхати з України.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: