Нардеп від «Слуги народу» отримав підозру у хабарництві на ремонті об'єктів інфраструктури

Читать на русском
Правоохоронці викрили на хабарі народного депутата Миколу Задорожнього. Він міг вимагати відкат у розмірі 3,4 млн гривень.
Фото: shostka.online

Правоохоронці викрили на хабарі чинного народного депутата, який хотів отримати відкат за не перешкоджання у проведенні ремонтних робіт об'єктів інфраструктури у Сумській області.

Про це повідомляє Спеціалізована антикорупційна прокуратура.

За даними «Слово і діло», йдеться про нардепа від партії «Слуга народу» Миколу Задорожнього.

«У межах досудового розслідування встановлено, що народний депутат вимагав 14 % від суми коштів, виділених на ремонт водогону в Охтирському районі Сумської області», – зазначено в повідомленні САП.

Зазначається, що 10% призначалися йому особисто та ще 4% – місцевим правоохоронцям, які за це не мали перешкоджати освоєнню виділених коштів.

Нардепу повідомили про підозру у скоєнні злочинів, передбачених ч. 4 ст. 368 та ч. 3 ст. 27 ч. 4 ст. 368 КК України. На даний момент вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Нагадаємо, наприкінці червня Печерський райсуд Києва обрав запобіжний захід народному депутату Миколі Тищенку у справі про незаконне позбавлення волі колишнього військовослужбовця ЗСУ.

А кілька днів тому НАБУ та САП заочно повідомили про нову підозру депутату Київської міської ради від «Слуги народу» Владиславу Трубіцину.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: