Байден назвав єдину умову свого виходу з президентських перегонів у США

Читать на русском
Президент США Джо Байден сказав, що може вийти із передвиборчих перегонів, якщо у нього виявлять проблеми зі здоров'ям.
Фото: AP

Президент США Джо Байден буде готовий вийти з передвиборчих перегонів, лише якщо лікарі виявлять у нього проблеми зі здоров'ям.

Про це він сказав в інтерв'ю Black Entertainment Television.

У якому віці президенти США складали присягуНа інфографіці – у якому віці складали присягу президенти США. І Джо Байден, і Дональд Трамп у разі перемоги стануть найстаршими президентами країни.

«Якби у мене виявили якийсь медичний стан, якщо лікарі прийшли і сказали, що у вас така проблема», – назвав він умову.

«Чесно кажучи, я думаю, що єдине, що приносить вік, це трохи мудрості. І я думаю, що я продемонстрував, що знаю, як зробити щось для країни, незважаючи на те, що нам казали, що ми цього не зможемо зробити. Але доведеться зробити ще багато, і я не хочу відмовлятися від цього», – додав Байден.

Biden on what it would take for him to drop out of race, increases Black and Latino outreachCBS Evening News

Раніше Байден говорив, що не зніматиме свою кандидатуру з виборів. У той же час, група з 19 демократів Палати представників США публічно закликала його припинити участь у гонці.

Нагадаємо, причиною нападок на Байдена стали провальні дебати з Дональдом Трампом, які назвали найгіршими в історії США.

Пізніше, на першій пресконференції після дебатів, Байден, представляючи президента України Володимира Зеленського, випадково назвав його «президентом путіним». Ту пресконференцію переглянуло понад 23 мільйони людей – це більше, ніж аудиторія церемонії вручення премії «Оскар».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: