Сім'я Байдена починає обговорювати план його виходу із передвиборчих перегонів – NBC

Читать на русском
У сім'ї Джо Байдена, як пишуть ЗМІ, почали обговорювати план його гідного виходу із передвиборчих перегонів.
Reuters

Члени сім'ї президента США Джо Байдена почали обговорювати, як може виглядати його вихід із передвиборчої кампанії.

Про це NBC News повідомили два джерела.

У якому віці президенти США складали присягуНа інфографіці – у якому віці складали присягу президенти США. І Джо Байден, і Дональд Трамп у разі перемоги стануть найстаршими президентами країни.

За їхніми словами, розмови зводилися до того, що будь-який план виходу — якщо Байден вирішить піти на цей крок, у що дедалі більше вірять деякі з його найближчих союзників — має поставити Демократичну партію у найкраще становище для перемоги над Дональдом Трампом, а також бути гідним для самого президента, який понад 50 років служив країні.

Видання пише, що Байден та його близькі були ображені «нешанобливими» спробами витіснити його з передвиборчих перегонів. «Був набагато гідніший спосіб зробити це, якщо вони цього хотіли. Так не можна поводитися з державним службовцем, який багато зробив для цієї країни», – сказав один із його союзників.

Дискусії про те, як розробити відповідний план для відходу Байдена, також велися серед його співробітників, повідомило джерело.

Нагадаємо, Національний комітет Демократичної партії відклав голосування, яке затвердило б Джо Байдена як кандидата у президенти.

За інформацією ЗМІ, сам Байден може оголосити про вихід із передвиборчих перегонів уже цими вихідними, 20–21 липня. При цьому він раніше називав єдину умову для відмови від участі у виборах.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: