Олімпіада-2024 у Парижі: де безкоштовно дивитися трансляцію українцям

Читать на русском
В Україні транслюватимуть змагання спортсменів на Олімпіаді-2024, яка стартує вже 26 липня.
скріншот з відео

Суспільне мовлення України є офіційним транслятором літніх Олімпійських ігор у Парижі та покаже змагання за участю українських спортсменів.

Про це повідомила пресслужба Суспільного.

Олімпіада-2024 у Парижі: що відомо про літні змаганняЛітні Олімпійські ігри розпочнуться 26 липня у Парижі. На інфографіці – головні факти про змагання та участь у них України, росії та Білорусі.

«У п’ятницю, 26 липня, розпочнуться Ігри XXXIII літньої Олімпіади Париж-2024, які триватимуть до 11 серпня. Суспільне Мовлення — офіційний транслятор літніх Олімпійських ігор – 2024 й покаже понад 200 годин прямих трансляцій змагань наймасштабнішої спортивної події у світі. Всі змагання за участі українських спортсменів будуть у фокусі уваги трансляцій», – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що безкоштовно на телебаченні та в онлайн-режимі Суспільне транслюватиме Олімпійські ігри-2024 одразу на трьох платформах: Суспільне Спорт, місцевих телеканалах Суспільного Мовлення (Суспільне Одеса, Суспільне Київ, Суспільне Полтава тощо) і сайті Суспільне Спорт, де відразу йтимуть п’ять трансляцій з Олімпіади.

Щодня Суспільне планує показувати 14 годин змагань. Трансляції будуть розпочинатися о 10-й ранку за київським часом і триватимуть до півночі.

Пріоритетними будуть всі змагання за участю українських спортсменів, які транслюватимуться наживо.

Нагадаємо, літні Олімпійські ігри у Парижі відбудуться з 26 липня по 11 серпня. Українські спортсмени здобули 124 ліцензії на участь в Олімпіаді. Також 31 нейтральний спортсмен виступатиме на Олімпіаді-2024.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: