Концерн Rheinmetall отримав замовлення на будівництво заводу з виробництва снарядів в Україні

Читать на русском
Rheinmetall збудує в Україні завод з виробництва боєприпасів, концерн отримав офіційне замовлення від українського уряду.
Фото: Rheinmetall

Німецький оборонний концерн Rheinmetall отримав замовлення від українського уряду на будівництво заводу з виробництва боєприпасів, про яке оголосили у лютому 2024 року.

Про це повідомили у пресслужбі Rheinmetall у середу, 24 липня.

Які іноземні компанії планують виготовляти озброєння в УкраїніЯкі іноземні компанії мають намір налагодити в Україні виробництво озброєння та військової техніки – на інфографіці.

Замовлення охоплює повне технічне оснащення заводу до введення в експлуатацію. Вартість проекту оцінюється в діапазоні від кількох сотень мільйонів євро.

Будівництво планується розпочати у найкоротші терміни та завершити за кілька років. Очікується, що виробництво боєприпасів в Україні розпочнеться протягом 24 місяців.

Як відомо, у червні 2024 року Паппергер та міністр стратегічних галузей промисловості Олександр Камишин підписали угоду про розширення стратегічної співпраці.

Декількома днями раніше на заході України відкрили бронетанковий завод, яким керує спільне підприємство ТОВ Укроборонпром Rheinmetall.

Нагадаємо, концерн Rheinmetall планує побудувати на території України мінімум чотири заводи, на яких виготовлятимуть зброю.

У червні Rheinmetall отримав рекордне замовлення снарядів, частина з них призначена для України.

Також Чехія збудує на території України патронний завод та налагодить виробництво штурмових гвинтівок.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: