Паспортний сервіс знову приймає документи у чоловіків за кордоном, але потрібно пройти перевірку

Читать на русском
ДП Документ відновило прийом заяв від чоловіків на оформлення паспортів, але їм потрібно пройти перевірку у застосунку Резерв+.
gettyimages.com

Закордонні філії ДП «Документ» відновили прийом заяв від чоловіків на оформлення паспортів за наявності дійсних військово-облікових документів.

Про це повідомили у пресслужбі компанії у середу, 24 липня.

У «Резерв+» з'явилася спецпозначка про оновлення даних: у Міноборони пояснили, для чого вона потрібнаУ частини військовозобов'язаних з'явилася спеціальна позначка у додатку Резерв+, яка підтверджує факт оновлення даних.

«З 24 липня 2024 року відділені закордонні філії ДП «Документ» відновили прийом заяв-анкет на оформлення паспортних документів для чоловіків», – йдеться у повідомленні.

Для отримання послуг чоловікам потрібно пройти верифікацію через офіційний застосунок Міністерства оборони «Резерв+» за допомогою QR-коду.

Підтвердження наявності дійсних військово-облікових документів є обов'язковим, зазначили у ДП.

Подати заяви-анкети на оформлення паспортних документів можна у Мюнхені, Берліні, Кельні (Німеччина), у Варшаві, Кракові, Вроцлаві, Гданську (Польща), Мадриді, Валенсії (Іспанія), Празі (Чехія), Братиславі (Словаччина) та Мілані Італія).

Нагадаємо, закордонні філії ДП «Документ» не приймали заявки та не видавали документи з кінця квітня після виходу відповідної постанови МВС.

З 18 травня набув чинності новий закон про мобілізацію. Українцям дали два місяці на оновлення даних. Зробити це можна було у ТЦК, ЦНАПі або через Резерв+.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: