Стало відомо, скільки працівників забронювали через «Дію» за тиждень

Читать на русском
В Україні за тиждень через програму Дія забронювали від мобілізації вже понад 55 тисяч людей.
фото Мінцифри

За тиждень з моменту запуску сервісу електронного бронювання у додатку «Дія» ним скористалося вже 55 тис. осіб.

Про це повідомила пресслужба Міністерства економіки.

Стало відомо, скільки всього українців можна забронювати від мобілізаціїВ Україні для забезпечення військових потреб можна забронювати близько 1,2 млн українців. Але більше половини з цього числа вже отримали відстрочку.

Повідомляється, що на електронне бронювання вже в перші дні був величезний попит. Лише за першу добу забронювали 15 тисяч людей.

«Для критично важливих підприємств та підприємств, які працюють для потреб Сил безпеки та оборони, електронне бронювання – це можливість у простій формі, швидко та зручно надати дані про працівників та скоротити час очікування до 15 хвилин», – зазначила віце-прем'єр-міністерка – міністерка економіки Юлія Свириденко.

Найбільше співробітників компаній забронювали у Києві та Київській області – майже 20 тисяч осіб. Понад 6 тисяч осіб заброньовано у Львівській області, майже 6 тис. осіб у Дніпропетровській області, понад 2 тисячі осіб на Одещині та понад 1 тис. осіб у Закарпатській області.

Нагадаємо, у липні у «Дії» з'явилося електронне бронювання. Також повідомлялося, скільки всього українців можна забронювати від мобілізації.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: