Підозрюваного у вбивстві Фаріон залишили під вартою

Читать на русском
Апеляційний суд залишив без змін запобіжний захід для В’ячеслава Зінченка, якого підозрюють у вбивстві Ірини Фаріон.
фото Суспільне

Львівський апеляційний суд залишив без змін запобіжний захід В'ячеславу Зінченку, якого підозрюють у вбивстві Ірини Фаріон у Львові.

Про це повідомили в Офісі генпрокурора.

Підозрюваного у вбивстві Фаріон перевіряють на причетність до неонацистського руху з центром в рфСБУ перевіряє, чи має зв'язок підозрюваний з центром неонацистів в рф та якими були його мотиви вбивства Фаріон.

«Львівським апеляційним судом залишено під вартою 18-річного мешканця м. Дніпра, який підозрюється в умисному вбивстві громадської діячки, народної депутатки України VII скликання Ірини Фаріон (ч. 1 ст. 115 КК України)», – сказано у повідомленні.

Він перебуватиме під вартою без права внесення застави щонайменше до 22 вересня.

Як відомо, раніше Галицький районний суд Львова обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді утримання під вартою без альтернативи внесення застави.

Саме на такому запобіжному заході наполягали прокурори.

Захисник підозрюваного подав апеляційну скаргу на це рішення слідчого судді та просив її скасувати та обрати запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.

За результатами судового засідання суд відмовив у задоволенні апеляційної скарги.

Нагадаємо, в Ірину Фаріон стріляли біля її будинку у Львові ввечері 19 липня. Того ж вечора вона померла у лікарні. За кілька днів правоохоронці під час спецоперації затримали підозрюваного у Дніпрі. Його заарештували.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: