Ворог намагається форсувати мікрорайон Канал у Часовому Яру – НГУ

Читать на русском
Сили оборони, які виконують завдання у районі Часового Яру, роблять усе можливе, щоб стримувати просування росіян.
фото Генштаб ЗСУ

Російські окупанти намагаються тривалий час форсувати мікрорайон Канал у місті Часів Яр у Донецькій області. ЗСУ стримують просування ворога.

Про це заявив речник Національної гвардії України Руслан Музичук в ефірі телемарафону 6 серпня.

ЗМІ оцінили втрати рф у битві за Часів Яр у 99 тисяч: ЗСУ назвали реальну цифруЗа даними Forbes, росія втратила у битві за Часів Яр у 99 тисяч військових. Проте у ЗСУ вважають цю цифру завищеною.

«Цей водний бар'єр є досить ефективним для того, щоб утримувати оборону. І наші гвардійці, зокрема Сили оборони, які виконують завдання в районі Часового Яру, роблять все можливе, щоб стримувати просування та, зокрема, не дозволяти ворогові накопичувати свої сили та просуватися саме на цій ділянці», – пояснив представник Нацгвардії.

Він додав, що активність ворога спостерігається не лише в тому районі, а також на південь - в районі Кліщіївки та Андріївки.

«Бачимо, що справді активізація спроб штурмових дій противника щодо Часового Яру відзначається також і по флангах міста», – резюмував Музичук.

Нагадаємо, у червні повідомлялося, що військовим вдалося вибити окупантів із мікрорайону «Канал» у Часовому Яру. У липні стало відомо, що окупанти перекидають резерви в район Торецька та Часового Яру.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: