Україна здобула ще одне срібло на Олімпіаді-2024

Читать на русском
Українка Ірина Коляденко стала срібною призеркою Олімпіади-2024 з вільної боротьби. У фіналі вона поступилася суперниці з Японії.
Фото: AP

Українська спортсменка Iрина Коляденко здобула срібну медаль на Олімпіаді-2024 у вільній боротьбі.

Про це йдеться на сайті Олімпіади-2024.

Літні Олімпійські ігри: як змінювався розмір призових для українських спортсменів (оновлено)Українські призери Олімпіади-2024 отримають 125 тисяч доларів за золото, 80 тисяч – за срібло та 55 тисяч – за бронзу. Яка раніше була винагорода на літніх Іграх – на інфографіці.

Українка Ірина Коляденко – срібна призерка Олімпіади-2024 з вільної боротьби у категорії до 62 кг. У фіналі вона програла віцечемпіонці світу японці Сакурі Мотокі.

Це уже друга олімпійська медаль у кар'єрі 25-річної спорстменки. На Олімпіаді-2020 у Токіо Ірина Коляденко здобула бронзу.

Україна уже отримала 12 олімпійських нагород у Парижі – 3 золотих, 5 срібних та 4 бронзових.

Нагадаємо, 9 серпня у скарбничку нагород України додалося ще одне срібло. Людмила Лузан та Анастасія Рибачок здобули срібло Олімпійських ігор у каное-двійці на дистанції 500 метрів.

А увечері 8 серпня українські борці Парвіз Насібов та Жан Беленюк стали призерами Олімпійських ігор у Парижі. Спортсмени здобули срібну та бронзову медалі у греко-римській боротьбі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: