У німецькому притулку для біженців від поранень помер українець

Читать на русском
У німецькому місті Росток від поранень помер 46-річний українець, поліція підозрює, що чоловіка вбили.
фото: ТСН

У місті Росток на півночі Німеччини в гуртожитку для біженців знайшли мертвим 46-річного громадянина України. Поліція підозрює, що чоловіка вбили.

Про це повідомляє видання Spiegel з посиланням на повідомлення місцевої прокуратури та поліції.

Згідно з даними слідства, 12 серпня о 12:15 у Ростоку пораненого чоловіка знайшов співробітник служби безпеки. Він звернувся до поліції та служби порятунку. Коли прибули медики, то змогли лише констатувати смерть 46-річного українця.

«Українець помер у притулку для біженців у Ростоку. Співробітник служби безпеки виявив чоловіка із серйозними пораненнями приблизно о 12:15 у понеділок», - йдеться у повідомленні.

Відділ кримінальних розслідувань поліції Ростока розпочав розслідування за підозрою у вбивстві. Додаткова інформація поки що відсутня.

Нагадаємо, нещодавно на італійському пляжі в місті Кротоне загинув 47-річний українець. Чоловік намагався врятуватися від рою комах.

Раніше у місті Дортмунд на вулиці напали з ножем на 15-річного хлопця з України. Внаслідок інциденту підліток отримав поранення та був госпіталізований.

А згодом у Бродненському парку Варшави 26-річний громадянин Узбекистану поранив ножем двох 15-річних дітей з України.

Також на фермі у польському селі Рокіцини, що на півночі країни, жорстоко вбили 48-річного громадянина України та намагалися спалити його тіло у господарській будівлі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: