На Закарпатті троє чоловіків, які намагалися втекти до Румунії, напали на прикордонника

Читать на русском
На Закарпатті троє чоловіків намагалися незаконно перетнути кордон з Румунією. Під час втечі вони напали на прикордонника й відібрали у нього зброю.
Укрінформ

На Закарпатті троє чоловіків намагалися незаконно перетнути кордон з Румунією. Під час втечі вони напали на прикордонника й відібрали у нього зброю.

Про це розповів речник Державної прикордонної служби України Андрій Демченко в етері телемарафону.

За його словами, уже неодноразово здійснювалися напади на прикордонні наряди. Вчора, 16 серпня, такий випадок стався на Закарпатті. Прикордонний наряд помітив трьох порушників, які слідували в бік Румунії, й під час спроби їх затримання чоловіки напали на одного з військовослужбовців. Вони заволоділи також зброєю військового, і вдалися до втечі.

Чоловіків відразу почали розшукувати, невдовзі був затриманий один із порушників, який намагався подолати інженерні загородження для того, щоб перетнути кордон у бік Румунії. В цей же час румунська сторона затримала ще одного порушника, а далі вони знайшли також і зброю.

«І нещодавно також був затриманий румунською стороною третій порушник. Зараз активно ведеться робота із правоохоронними органами, яким передали того порушника, який був затриманий на території України. І, власне, діалог з румунською стороною щодо, в тому числі, проведення, прикордонно-представницької зустрічі, аби обговорити всі деталі цієї ситуації», – додав Демченко.

Нагадаємо, у червні на Чернівецькій області двоє невідомих чоловіків з мачете напали на прикордонника. Один із нападників був застрелений.

А у травні закарпатський прикордонник застрелив чоловіка, котрий намагався втекти за кордон.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: