КНДР звинуватила Україну в нападі на російську територію

Читать на русском
Влада Північної Кореї заступилася за росію, назвавши курську операцію ЗСУ непрощенним актом агресії.
Фото: ТАРС

Влада КНДР звинуватила Україну в нападі на російську територію, через курську операцію.

Про це пише Reuters.

Курська область серед інших регіонів росії: головні цифриЩо відомо про Курську область росії – населення, площа, середня зарплата, економічні показники.

Міністерство закордонних справ Північної Кореї заявило, що прагнення України вдертися в рф є «результатом антиросійської конфронтаційної політики Сполучених Штатів, яка підштовхує ситуацію на межу Третьої світової війни».

До того ж вони звинуватили США у тому, що ті нібито передали президенту України Володимиру Зеленському астрономічну кількість летальної зброї.

«Ми рішуче засуджуємо збройний напад на російську територію з боку маріонеткового режиму Зеленського під контролем і за підтримки США і Заходу як непрощенний акт агресії й терору», – наголосила влада КНДР.

Нагадаємо, The Times, посилаючись на низку військових аналітиків, повідомляло що росія готується провести масштабну контратаку на Курщині, щоб вибити з регіону українські сили.

При цьому президент України Володимир Зеленський зазначав, що операція Сил оборони в Курській області країни-агресора триває саме так, як планувалося, станом на суботу, 17 серпня, українські бійці зміцнювали там свої позиції.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: