СБУ ліквідувала російську агентурну мережу, яка причетна до обстрілу трьох областей

Читать на русском
В Україні нейтралізували російську агентурну мережу, яка діяла у трьох областях. Зрадники шпигували за ЗСУ та об’єктами критичної інфраструктури.
ssu.gov.ua

В Україні нейтралізували російську агентурну мережу, яка діяла у трьох областях. Зрадники шпигували за ЗСУ та об’єктами критичної інфраструктури.

Про це йдеться на сторінці у Telegram Служби безпеки України.

Ворожа агентурна мережа діяла на території Миколаївської, Дніпропетровської та Івано-Франківської областей. До складу групи входили як діючі, так і колишні правоохоронці, які шпигували за українськими військовими та стратегічними об’єктами інфраструктури.

Зокрема, у Миколаєві затримали двох зрадників. Одним із них виявився місцевий правоохоронець, який ще з 2015 року працював на колишнього міліціонера Андрія Шевченка. Він також залучив до діяльності свого батька, який також раніше був правоохоронцем. Результатом такої співпраці став повторний обстріл одного з енергооб'єктів на Прикарпатті.

Спецслужби росії координували роботу мережі через керівника російської військової розвідки та співробітників ФСБ у Криму. Тепер державним зрадникам загрожує довічне ув’язнення.

Наразі триває слідство щодо притягнення до відповідальності інших причетних осіб.

Нагадаємо, СБУ та Національна поліція затримали агента спецслужб рф, який готував замах на військовослужбовця одного з підрозділів Сил оборони у Києві.

Також 16 серпня стало відомо, що СБУ затримала очільників двох Київських ТЦК, які «заробляли» на ухилянтах.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: