Зеленський провів дві наради щодо ситуації на фронті – деталі

Читать на русском
Президент Володимир Зеленський у четвер, 29 серпня, провів одразу дві наради, які стосуються ситуації на фронті.
Фото: Офіс президента України

Президент Володимир Зеленський у четвер, 29 серпня, провів одразу дві наради, які стосуються ситуації на фронті.

Про це глава держави повідомив у своєму Telegram-каналі.

В ОПУ відповіли, чи розширюватимуть мобілізацію через операцію на КурщиніПоки що потреби у розширенні мобілізації у зв'язку з операцією ЗСУ у Курській області немає, все чітко розраховано.

За його словами, першу нараду він провів із головнокомандувачем ЗСУ Олександром Сирським та начальником Генштабу Анатолієм Баргілевичем.

«Найбільше уваги – Покровськ і Торецьк. Забезпечення наших бригад і конкретні оборонні дії. Дякую всім підрозділам, які справді стійко б’ються на позиціях. Окремо обговорили операцію в Курській області. Завдання операції реалізовуються», - стверджує Зеленський.

На другій нараді були присутні Сирський, голова СБУ Василь Малюк, керівник ГУР Кирило Буданов та Мінстратегпрому Олександр Камишін.

«Всі деталі наради закриті. Єдине, що варто зазначити, – це вдячність усім нашим розробникам і виробникам далекобійної зброї. Нарощуємо українську далекобійну силу», – додав Зеленський.

Нагадаємо, вчора головком ЗСУ Олександр Сирський заявив, що Україна контролює в Курській області 104 населені пункти на площі 1294 кв. км. З початку наступу нашої армії на Курщині взято в полон 594 військовослужбовці Росії.

Раніше Зеленський пояснив, чому Україна зважилася на операцію в Курській області росії замість того, щоб кинути сили армії на Донбас.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: