Втеча Дмитрука за кордон: заарештовано одного з організаторів незаконної схеми

Читать на русском
Суд заарештував з альтернативою застави у 5 млн грн одного з учасників незаконного переправлення нардепа Дмитрука за кордон.
Фото: instagram/artem__dmytruk

Київський райсуд Одеси відправив під варту одного з організаторів втечі нардепа Артема Дмитрука до Молдови з можливістю внести заставу у 5 млн гривень.

Про це повідомила пресслужба ДБР 4 вересня.

Нардепа Дмитрука помітили у Лондоні – ЗМІПідозрюваного нардепа Артема Дмитрука, який незаконно виїхав із України, помітили в одному із ТЦ Лондона.

«Київський районний суд міста Одеси обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою терміном на два місяці одному з учасників організації незаконного переправлення нардепа через державний кордон», – йдеться в повідомленні.

Підозрюваний має можливість внести заставу у 5 млн гривень, зазначили у ДБР.

Нагадаємо, наприкінці серпня Артем Дмитрук втік з України. Після цього прокуратура повідомила йому про підозру в нападі на правоохоронця та військового. Крім того, ДБР відкрило провадження за фактом незаконного перетину кордону.

29 серпня народного депутата оголосили у міжнародний розшук, суд заочно заарештував його.

У Держбюро розслідувань розповіли деталі схеми виїзду Дмитрука з України. Трьом причетним до його втечі особам повідомили про підозру.

Цього тижня, за даними ЗМІ, нардепа Дмитрука помітили у Лондоні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: