Нардепа Дмитрука оголосили у міжнародний розшук

Читать на русском
Нардепа Артема Дмитрука оголошено в міжнародний розшук. Крім того, прокуратура направила до суду клопотання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді арешту.
Фото: instagram/artem__dmytruk

Народного депутата Артема Дмитрука, який 24 серпня виїхав з України та якому повідомили про підозру, оголосили у міжнародний розшук.

Про це повідомляють ДБР та Офіс генпрокурора.

Стало відомо, чи позбавлять Дмитрука повноважень нардепа і чи оголосять його у розшукРада розгляне питання дострокового позбавлення Артема Дмитрука депутатських повноважень, але лише за наявності таких підстав.

Крім того, Офіс генпрокурора вніс до Печерського районного суду Києва клопотання про обрання нардепу запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Раніше Дмитрука викликали на допит, але у встановлений час він не з'явився і не повідомив причини неявки.

Нагадаємо, 25 серпня стало відомо, що народний депутат Артем Дмитрук втік за кордон. ЗМІ опублікували відео того, як він перетнув кордон із Молдовою та розповіли подробиці його втечі.

Після того, як Дмитрук виїхав, прокуратура повідомила йому про підозру у нападі на правоохоронця та військового.

Крім того, ДБР порушило кримінальну справу за фактом незаконного перетину кордону. Прикордонники, у свою чергу, проводять перевірку через виїзд Дмитрука.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: