Верховна Рада могла бути ціллю російської атаки – КМВА

Читать на русском
У КМВА не виключають, що будівля парламенту у центрі Києва могла бути ціллю атаки дронів цієї ночі.
24 канал

Окупанти регулярно погрожують ударами по так званих центрах прийняття рішень в Україні, тому не виключається, що Верховна Рада могла бути ціллю сьогоднішньої атаки дронів.

Про це повідомляє речник Київської міської військової адміністрації Михайло Шаманов в ефірі телемарафону.

Згідно з його словами, росіяни постійно змінюють траєкторії та маршрути ударних дронів для ударів по України. Він зазначає, що ворог намагається обійти протиповітряну оборону.

У КМВА не виключають, що будівля парламенту у центрі Києва могла бути ціллю атаки дронів цієї ночі.

«Чи була ціллю насправді Верховна Рада? На щастя, ми не дізналися. Бо всі безпілотники були збиті. Але росіяни завжди кажуть, що будуть бити по «центрах прийняття рішень», а так чи інакше ВР - це законодавчий орган. Не виключено, що це урядовий квартал, на який, скоріш за все, і були націлені ці дрони», - сказав Шаманов.

Як відомо, цієї ночі у столиці та на Київщині оголошували повітряну тривогу через атаку російських безпілотників. Уламки БПЛА знайшли біля Верховної ради України.

У КМВА раніше повідомляли про падіння уламків БПЛА у Дніпровському районі міста. Крім цього, внаслідок атаки в Печерському районі сталося загорання на відкритій території.

Загалом ворог атакував Україну вночі 7 вересня 67 ударними дронами. В результаті протиповітряного бою вдалося ліквідувати 58 ударних БПЛА. Працювали воїни у Вінницькій, Рівненській, Хмельницькій, Київській, Кіровоградській, Миколаївській, Чернігівській, Черкаській, Сумській, Херсонській та Полтавській областях.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: