Iзраїль вдарив по об'єктах «Хезболли» у Лівані

Читать на русском
У п'ятницю, 13 вересня, армія Iзраїлю вдарила по об'єктах терористичного угруповання Хезболла у Лівані.
Фото: Reuters

В п'ятницю, 13 вересня армія Iзраїлю вдарила по військових об'єктах терористичного угруповання «Хезболла» на півдні Лівану.

Про це повідомляє Армія оборони Ізраїлю (ЦАХАЛ).

Ізраїль ліквідував командира «Ісламського джихаду»Армія Iзраїлю ліквідувала 12 терористі у ході антитерористичної операції. Серед них – командир Ісламського джихаду Муххамад Джаббер.

Зазначають, що ізраїльські військові завдали удару по військовій структурі Хезболли, в якій діяли терористи в районі Каукаба на півдні Лівану.

Крім того, ЦАХАЛ вдалося вдарити по об’єкту зберігання зброї, пусковій установці, з якої раніше були випущені снаряди, і військовим структурам Хезболли в районах Мадждал-Зуна, Джиббейна і Бліди на півдні Лівану.

Також, артилерія ЦАХАЛу завдала ударів по районах Лаббунех, Рамієх, Айта-еш-Шаб і Алма-ель-Чеб на півдні Лівану.

Нагадаємо, в кінці серпня армія Iзраїлю ліквідувала понад десяток терористів у ході антитерористичної операції на Західному березі річки Йордан. Серед них був командир «Ісламського джихаду» Муххамад Джаббер, відомий як Абу Шуджаа.

А У середу, 28 серпня, бойовики «Хезболли» обстріляли декілька районів Iзраїлю. ЦАХАЛ у відповідь завдала потужних ударів по позиціях терористів у Лівані.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: