Нардепу Тищенку продовжили запобіжний захід

Читать на русском
Суд продовжив запобіжний захід нардепу Миколі Тищенку у вигляді цілодобового домашнього арешту.
Фото: galka.if.ua

Печерський райсуд Києва 19 вересня продовжив на два місяці домашній арешт Миколі Тищенку. На стільки ж продовжили обов'язки та носіння електронного браслета.

Про це повідомило Суспільне.

Тищенко тривалий час їздив з перевірками від неіснуючої ТСК – ЧЕСНОМикола Тищенко протягом року нардеп регулярно писав про викриття колцентрів та ботоферм у різних містах в рамках роботи давно не працюючої ТСК з вирубки лісів.

До Тищенка було застосовано цілодобовий домашній арешт до 23 вересня. Сьогодні суд продовжив його ще на два місяці.

«Прокурори клопотали про продовження запобіжного заходу на два місяці та заборону залишати місце проживання, а також про продовження на два місяці носіння електронного браслета та виконання обов'язків», – сказано в повідомленні.

При цьому адвокати Тищенка просили суд змінити запобіжний захід на нічний домашній арешт з 12 ночі до 7 ранку, або відпустити нардепа під особисте зобов'язання. Тищенко також просив відпустити його під особисте зобов'язання.

Як відомо, Тищенка підозрюють у незаконному позбавлення волі колишнього військовослужбовця у Дніпрі.

Нагадаємо, Державне бюро розслідувань 25 червня повідомило Тищенку про підозру за ч. 2 ст. 146 ККУ (незаконне позбавлення волі чи викрадення людини). Справа пов'язана із подіями у Дніпрі 20 червня, де група людей нібито за вказівкою депутата напала на колишнього військового.

Того ж дня Печерський районний суд посадив Тищенка під цілодобовий домашній арешт та пізніше продовжував його.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: