На Київщині влаштували стрілянину з автомата у магазині, є поранені

Читать на русском
Невідомий зайшов до магазину в Обухівському районі та відкрив хаотичну стрілянину. Він поранив продавчиню та власника магазину, після чого втік.
gordonua.com

У суботу, 22 вересня, на Київщині невідомий чоловік вчинив стрілянину з автомата у магазині. В результаті інциденту поранено двох осіб.

Про це повідомляє пресслужба Національної поліції.

Як зазначається, сьогодні близько 14:00 до поліції надійшло повідомлення про те, що невідомий зайшов до магазину в Обухівському районі та відкрив хаотичну стрілянину. Він поранив продавчиню та власника магазину, після чого втік.

Поліція викликала медиків, встановила особу стрільця та розпочала операцію із затримання. Ним виявився 36-річний раніше засуджений місцевий житель, його оперативно затримали.

Згідно з даними поліції, пораненим надали медичну допомогу, зараз їхньому життю нічого не загрожує.

Порушено кримінальну справу за хуліганство із застосуванням зброї. Затриманому загрожує позбавлення волі на строк до семи років.

Поранив двох людей з автомата: поліція Київщини затримала стрільцяПоліція Київщини

Нагадаємо, у Святошинському районі Києва вранці 18 вересня невідомий застрелив чоловіка на одній з АЗС. Від вогнепального поранення 65-річний потерпілий помер.

Суд відправив 41-річного киянина, якого підозрюють у скоєнні вбивства на АЗС у Києві, під арешт. Там він пробуде щонайменше два місяці.

Також 2 вересня у Києві внаслідок конфлікту на паркінгу сталася стрілянина, одна людина постраждала.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: