Кличко повідомив, коли у Києві стартує опалювальний сезон

Читать на русском
Опалювальний сезон 2024-2025 у Києві планують розпочати за графіком – з 15 жовтня. Але дату можуть коригувати.
фото Віталій Кличко/ Telegram

Опалювальний сезон у столиці планують розпочати за графіком у середині жовтня. Але дату можуть змінити залежно від погодних умов.

Про це повідомив мер міста Віталій Кличко в ефірі телеканалу Київ24 у понеділок, відповідаючи на питання про старт опалювального сезону.

Компенсація за генератори для будинків: у яких містах та на яких умовах можна отриматиЯк у Києві, Львові, Одесі, Чернівцях, Луцьку отримати компенсацію за встановлення генератора у багатоквартирному будинку.

«За графіком – з 15 жовтня, але за умови, якщо бачитимемо, що температурні показники не знижуються. Якщо за три доби температура опускатиметься нижче 15 градусів, то ми відразу включимо теплопостачання», – заявив Кличко.

За його словами, влада орієнтуватиметься на ситуацію з погодою. Першими тепло отримають школи, дитячі садки та лікарні. Мер запевнив, що Київ виконав основні роботи щодо підготовки до нового опалювального сезону.

Нагадаємо, як повідомив голова Київської ОВА Руслан Кравченко, готовність Київської області до опалювального сезону становить майже 90%, усі роботи йдуть за графіком.

У Кабміні заявили, що спрогнозувати, за яких умов українці проходитимуть новий зимовий опалювальний сезон, неможливо. Але держава готується до зими та можливих атак рф, захищаючи енергооб'єкти першим і другим рівнем захисту.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: