У Кривому Розі невідомі відкрили стрілянину, є поранені

Читать на русском
Вогнепальні поранення отримали двоє чоловіків віком 29 та 31 рік. Їх госпіталізовано. Поліція встановлює осіб, причетних до злочину.
dp.npu.gov.ua

Сьогодні, 25 вересня, у Кривому Розі невідомі обстріляли автомобіль. Внаслідок інциденту вогнепальні поранення отримали двоє чоловіків, їх госпіталізували.

Про це повідомляє пресслужба Головного управління Нацполіції у Дніпропетровській області.

«25 вересня двоє невідомих на автомобілях Renault і Volkswagen зробили кілька пострілів з вогнепальної зброї у бік автомобіля Skoda, після чого поїхали з місця події», - йдеться у повідомленні правоохоронців.

Як зазначається, для затримання зловмисників було введено спеціальну поліцейську операцію. Автомобіль, з якого вони відкрили вогонь по місцевих жителях, вже знайшли.

За фактом стрілянини слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст.15, п.1 ч.2 ст.115 (замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, у суботу, 22 вересня, на Київщині невідомий чоловік вчинив стрілянину з автомата у магазині. В результаті інциденту поранено двох осіб.

А у Святошинському районі Києва вранці 18 вересня невідомий застрелив чоловіка на одній з АЗС. Від вогнепального поранення 65-річний потерпілий помер.

Також 2 вересня у Києві внаслідок конфлікту на паркінгу сталася стрілянина, одна людина постраждала.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: