У Telegram пов'язали нещодавні збої в роботі з подіями на Близькому Сході

Читать на русском
Нещодавні збої, які відбулися в роботі месенджера Telegram, були спричинені безпрецедентним навантаженням через події на Близькому Сході.
Фото: Shutterstock

Нещодавні збої, що відбулися в роботі месенджера Telegram, були викликані «безпрецедентним навантаженням» через події на Близькому Сході.

Про це повідомила адміністрація Telegram.

Скільки користувачів у Telegram у світі та наскільки він популярний у порівнянні з іншими месенджерамиУ середньому користувач Telegram проводить у додатку 2 години 54 хвилини на місяць. Найбільшим ринком додатку є Індія. Більше – на інфографіці.

Там визнали, що за останні кілька днів користувачі «можли зіткнутися з тимчасовими проблемами підключення та труднощами доступу до медіа».

«Завдяки зусиллям нашої технічної команди Telegram залишився доступним у більшості країн, і всі проблеми тепер повністю вирішені», - зазначено в повідомленні.

Команда месенджера також вибачилася за можливі незручності.

Нагадаємо, 3 жовтня повідомлялося, що у роботі Telegram стався масштабний збій. Користувачі скаржилися на повільне завантаження та надсилання повідомлень.

Раніше стало відомо, що Telegram передаватиме IP-адреси та телефони порушників правил месенджера відповідним органам за наявності обґрунтованих юридичних запитів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: