У ЗСУ відреагували на відеозвернення військових щодо «радника Павлюка»

Читать на русском
У ЗСУ розслідуватимуть інцидент з так званим радником Павлюком Олександром Дмитрієвим, який нібито погрожував військовим.
Колаж 24 каналу

Збройні сили України розпочали службове розслідування щодо інциденту, який описали у відеозверненні бійці підрозділу «Асгард» у соціальній мережі.

Про це повідомила пресслужба Сухопутних військ у понеділок, 14 жовтня.

Як відомо, 13 жовтня військовослужбовці «Асгарду» опублікували відеозвернення у Facebook.

Бійці розповіли про цивільну особу Олександра Дмитрієва, який нібито втручається в роботу підрозділу: віддає накази військовослужбовцям, погрожує «ламати військових через коліно», принижує гідність бійців.

За їхніми словами, у ЗМІ Дмитрієв представляється «радником командувача Сухопутних військ Олександра Павлюка». Водночас Дмитрієв також відомий за прізвиськом «Тихоход».

У Сухопутних військах заявили, що ситуацію буде всебічно вивчено, зокрема, буде зібрано аргументи та докази обох сторін конфлікту.

«Будуть з'ясовані обставини справи, аргументи та докази обох сторін конфлікту. Діям учасників конфлікту буде надана правова оцінка», – сказано в повідомленні.

У пресслужбі запевнили, що інформація щодо рішень, прийнятих в результаті службового розслідування, буде доведена до широкого загалу.

Водночас командування ЗСУ закликало українців утриматися від емоційних висновків до завершення розслідування.

Нагадаємо, минулого тижня суд обрав запобіжний захід військовому Гнєзділову, який публічно заявив про СЗЧ. До цього йому повідомили про підозру.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: