КНДР готується підірвати дороги, що ведуть до Південної Кореї

Читать на русском
КНДР готується підірвати дороги на південь. Це може статися вже сьогодні, повідомили в Об'єднаному комітеті начальників штабів збройних сил Південної Кореї.
South Korean Ministry of National Defense via AFP

Північна Корея, ймовірно, готується підірвати сьогодні дороги до кордону Південної Кореї.

Про це повідомляє Yonhap із посиланням на дані Об'єднаного комітету начальників штабів збройних сил Південної Кореї.

Армія Кіма: який військовий потенціал має Північна КореяНа інфографіці – який військовий потенціал має Північна Корея, один із союзників путіна у війні проти України.

«Після заяви Корейської народної армії від 9 жовтня північнокорейські військові здійснюють дії, які, ймовірно, пов'язані з вибухами на дорогах уздовж ліній Кенгі і Тонхе», – заявили в Об'єднаному комітеті начальників штабів.

«Ймовірно, (вибухи в Північній Кореї) відбудуться вже сьогодні», – сказав представник Об'єднаного комітету начальників штабів Лі Сон Чжун.

Він зазначив, що військові перебувають у повній готовності до можливих провокацій.

Корейські республіки з'єднані автомобільними та залізничними дорогами вздовж лінії Кенгі, яка сполучає західне прикордонне місто Півдня Паджу з Кесоном на Півночі, а також лінією Тонхе вздовж східного узбережжя.

Зазначимо, 9 жовтня північнокорейські військові пообіцяли перекрити всі автомобільні та залізничні дороги до Південної Кореї, щоб «перетворити кордон на фортецю».

Нагадаємо, напередодні КНДР наказала артилерійським підрозділам, які розташовані на кордоні з Південною Кореєю, бути готовими до ведення вогню.

Раніше економісти спрогнозували наслідки повномасштабної війни між Північною та Південною Кореєю.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: