У «Дії» призупинили послугу бронювання працівників від мобілізації

Читать на русском

Послугу бронювання працівників від мобілізації в Дії тимчасово закрили. Роботу сервісу планують відновити до 15 листопада.
Фото Дії

Послугу бронювання працівників від мобілізації в «Дії» тимчасово закрили. Роботу сервісу планують відновити до 15 листопада.

Відповідне оголошення опублікували на сайті «Дія».

Бронювання працівників від мобілізації: як це працюєНа інфографіці – як працює бронювання від мобілізації працівників критично важливих підприємств.

У неділю, 20 жовтня, стало відомо, що бронювання працівників від мобілізації у «Дії» закрили до 15 листопада, відтак подати заявку наразі неможливо. Аудит заброньованих буде тривати впродовж терміну призупинення послуги.

«Послуга тимчасово закрита. До 15 листопада триватиме аудит заброньованих військовозобовʼязаних. Повідомимо про відновлення сервісу, тож стежте за оновленнями», – йдеться у тексті пояснення після натискання на кнопку «Подати заяву».

Раніше повідомляли, що до 15 листопада в Україні проведуть аудит підприємств, які мають статус критичних і отримали його від органів місцевого самоврядування. Якщо підприємство визнають «некритичним для держави», питання щодо бронювання буде переглянуто.

Член парламентського комітету з питань національної безпеки Федір Веніславський зазначав, що аудит проводять через ознаки зловживань.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: