Сибіга провів закриту зустріч з президентом Туреччини Ердоганом

Читать на русском
Керівник МЗС Сибіга говорив з Ердоганом про розвиток співпраці між Україною та Туреччиною.
mfa.gov.ua

Президент Реджеп Таїп Ердоган прийняв у президентському комплексі міністра закордонних справ України Андрія Сибігу, який перебував з офіційним візитом у Туреччині. Зустріч політиків була закритою для преси.

Про це повідомляє прес-служба МЗС.

Як розповів Сибіга, під час зустрічі з Ердоганом вони обговорили підтримку територіальної цілісності України, Крим та інші тимчасово окуповані території належать Україні.

«У продовження його діалогу з президентом України Володимиром Зеленським, я мав честь бути прийнятим президентом Туреччини Реджепом Таїпом Ердоганом. Ми вдячні президенту Ердогану за його непохитну підтримку суверенітету та територіальної цілісності України. Крим та інші тимчасово окуповані території належать Україні. Я підкреслив зацікавленість України у подальшому розвитку співпраці між Україною та Туреччиною, особливо в оборонній сфері», – йдеться у повідомленні відомства.

Очільник українського МЗС також наголосив на важливості забезпечення свободи судноплавства в Чорному морі. Крім того, йшлося про шляхи до всеосяжного, справедливого і тривалого миру.

Нагадаємо, Ердоган заявив, що його країна може стати «наступною ціллю Ізраїлю» після Сектору Гази та Лівану.

Раніше він наголосив, що США та члени НАТО не хочуть, щоб Україна вступала до Альянсу.

Також Туреччина запровадила мита на імпорт стальної продукції з росії.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: