Зеленський готує ще один план на час війни, цього разу внутрішній – BBC

Читать на русском
Зеленський готує ще один план на час війни, він передбачатиме кроки, які має виконати вже сама Україна. Його планують представити до кінця року.
Фото: AFP

Президент Володимир Зеленський доручив органам влади підготувати так званий внутрішній план дій, який би допоміг Україні вистояти в умовах повномасштабної війни.

Про це з посиланням на джерела повідомляє BBC Україна.

Зеленський у Раді назвав п'ять пунктів «плану перемоги»План перемоги України презентував у Верховній раді Володимир Зеленський. Він складається з п'яти пунктів та трьох секретних додатків.

Йдеться про документ, який стосуватиметься внутрішніх рішень у багатьох сферах – ВПК, оборона, економіка, соціальна політика тощо.

На відміну від «плану перемоги», наданого союзникам, цей документ передбачатиме кроки, які має виконати безпосередньо Україна.

За словами джерела у команді Зеленського, план мають підготувати та представили українцям до кінця року. «Мета – зробити все можливе, щоб зберегти єдність та досягти результатів у різних сферах розвитку країни», – зазначив співрозмовник.

Нагадаємо, тиждень тому Володимир Зеленський виступив у парламенті та представив п'ять пунктів «плану перемоги». До плану є кілька таємних додатків, зміст яких не озвучувався. За словами Михайла Подоляка, там інформація про удари по військових об'єктах на території рф.

«План перемоги» був також представлений на саміті Євросоюзу. За словами Зеленського, більшість лідерів підтримали документ.

Втім, пізніше в інтерв'ю він порівняв обговорення «плану перемоги» з попередніми дискусіями щодо постачання Україні Patriot або F-16 – спочатку західні союзники відмовилися робити це, але потім поступово дійшли згоди.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: