Кількість поранених від обстрілу Харкова сягнула майже 30 осіб

Сьогодні, 1 вересня, росіяни завдали близько 10 ударів по Харкову, наразі вже відомо про 29 поранених, двоє з них у важкому стані.

Про це очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов та мер міста Ігор Терехов повідомляють у Telegram.

За даними ОВА, є пошкодження цивільної інфраструктури та потерпілі.

«У Салтівському районі 22 постраждалих, серед яких двоє дітей та два медики. Горіли три авто. Внаслідок обстрілу є порушення конструктиву газогону. Є загоряння. На даний момент евакуйовано 30 осіб. На місці працюють усі відповідні служби», - написав Терехов.

Згідно з його словами, двоє з них перебувають у важкому стані.

При цьому, відомо про шістьох постраждалих у Немишлянському районі міста.

Згодом, за уточненою інформацією ОВА стало відомо, що кількість постраждалих сягнула вже 29 осіб, наразі без жертв.

«Ударів завдано по 3 локаціям: Харківський палац спорту, торговельний центр у Салтівському районі, близько Гідропарка у Київському районі. За попередньою інформацією правоохоронців, серед ударів - є «Іскандери», - йдеться у повідомленні Синєгубова.

За інформацією місцевий пабліків, у Харкові внаслідок ракетний ударів знищено Палац спорту, пошкоджено ТРЦ, а також відділення «Нової пошти».

Нагадаємо, що сьогодні вранці, 1 вересня, росіяни завдали близько 10 ракетних ударів по Харкову. Палає супермаркет, відомо про 13 постраждалих, зокрема серед них є медики.

Як відомо, внаслідок обстрілу російськими військами Люботина Харківської області у неділю, 1 вересня, постраждали троє людей.

Також ввечері 31 серпня армія рф вдарила ракетами по громаді на Сумщині. Внаслідок атаки загинула людина, ще четверо поранені.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО