У Києві на паркінгу сталася стрілянина, є поранений – поліція

У понеділок, 2 версеня, в Голосіївському районі Києва внаслідок конфлікту на паркінгу сталася стрілянина, одна людина постраждала.

Про це пресслужба поліції Києва повідомляє у Telegram.

«Інформація про стрілянину на прибудинковій території в одному зі столичних ЖК надійшла до правоохоронців сьогодні близько 19:10. На місце події виїхали слідчо-оперативна група територіального підрозділу та екіпажі патрульної поліції», - йдеться у повідомленні.

Згідно з попередньою інформацією, між двома чоловіками стався конфлікт через припаркований автомобіль.

«Сварка переросла в бійку, у ході якої водій транспортного засобу із зареєстрованої зброї травматичної дії здійснив декілька пострілів у бік опонента», - повідомляє поліція.

Як зазначається, внаслідок стрілянини місцевий житель, 1975 року народження, отримав тілесні ушкодження. Потерпілого госпіталізували.

Стрільця затримали, відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу. Санкція статті передбачає до семи років позбавлення волі. Правоохоронці продовжують встановлювати всі обставини події.

Нагадаємо, у Тернопільській області озброєний чоловік у військовій формі стріляв у людей з автомата. Є загиблі та поранені.

Також 24 липня на Харківщині в одному з підрозділів ЗСУ сталася стрілянина. Внаслідок інциденту є загиблі та поранені.

Раніше у готелі Тернополя майор застрелив 25-річного бійця Держприкордонслужби. Від отриманих поранень той загинув на місці.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО