Трамп заявив, що друга спроба замаху на нього пов'язана з висловлюваннями Байдена та Гарріс

Експрезидент США Дональд Трамп стверджує, що замах на його життя скоїли через висловлювання нинішнього глави Білого дому Джо Байдена та віцепрезидентки Камали Гарріс.

Заяву Трампа цитує Fox News.

За словами кандидата в президенти від республіканців, підозрюваний у стрілянині «діяв на вкрай провокаційних висловлюваннях» Демократичної партії.

«Він повірив риториці Байдена та Харріс і діяв відповідно до неї. Їхня риторика змушує атакувати мене», – стверджує політик.

Він також вказав на попередні коментарі Байдена та Харріс, у яких вони називали Трампа «загрозою демократії», і у відповідь назвав представників Демпартії «людьми, які хочуть зруйнувати нашу країну».

Нагадаємо, 15 вересня поряд з гольф-клубом Дональда Трампа сталася стрілянина. Пізніше чоловіка зі зброєю було затримано, ним виявився 58-річний Раян Веслі Раут. ймовірну спробу замаху на експрезидента довірили розслідувати ФБР.

Президент США Джо Байден та кандидатка від демократів Камала Гарріс вже прокоментували новий замах на Трампа.

Президент України Володимир Зеленський, у свою чергу, заявив, що радий тому, що Дональд Трамп не постраждав внаслідок стрілянини в гольф-клубі.

Сьогодні також стало відомо, що прокурори в США висунули кримінальні звинувачення Раяну Веслі Рауту, підозрюваному у спробі замаху на Трампа.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО