Другий замах на Трампа: у підозрюваного знайшли записку, де він виклав свої наміри

58-річний Райан Раут, підозрюваний у спробі вбивства Дональда Трампа на полі для гольфу у Флориді, залишив записку, в якій йдеться, що він мав намір вбити колишнього президента США.

Про це із посиланням на Міністерство юстиції США повідомляє The New York Times.

Записка була серед документів, поданих до федерального суду у понеділок. У ній Раут зізнався, що спланував напад на Трампа і навіть передбачив його провал, запропонувавши 150 тисяч доларів тому, хто зможе «виконати цю роботу».

Доказ було залишено в коробці в будинку невстановленої особи, яка зв'язалася з представниками правоохоронних органів після арешту Раута. Ймовірно, підозрюваний припускав, що замах не матиме успіху.

«Це був замах на Дональда Трампа, але я вас підвів. Я намагався щосили і вклав у це сміливість, на яку був здатний. Тепер вам належить завершити роботу; і я запропоную 150 тисяч доларів тому, хто зможе її завершити», – йдеться у записці.

Нагадаємо, 15 вересня поряд з гольф-клубом Дональда Трампа сталася стрілянина. Співробітники Секретної служби помітили людину зі зброєю поряд із полем для гольфу та відкрили вогонь. Пізніше підозрюваного було затримано. ФБР розслідує ймовірну спробу замаху на експрезидента.

Минулого тижня прокурори висунули кримінальні звинувачення Райану Веслі Рауту, підозрюваному у спробі замаху.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО