Зеленський підбив підсумки своїх візитів до низки країн Європи

Президент Володимир Зеленський підбив підсумки своїх візитів до чотирьох країн Європи, заявивши, що завдяки цьому Україна отримала нові оборонні пакети.

Про це український лідер повідомляє у своєму Telegram.

«Оборонні пакети для захисту, ППО, інвестиції у виробництво дронів та іншої зброї в Україні - це все результати візиту в Лондон, Париж, Рим і Берлін», - пояснив президент.

Згідно зі словами Зеленського, він презентував партнерам України деталі плану перемоги. Надалі, за його словами, триватиме робота «на рівні команд».

«Тепер будемо працювати на рівні команд, щоб зробити наші кроки на фронті та в дипломатії максимально сильними. Наше спільне завдання - наблизити справедливий мир для України й всієї Європи», - наголосив глава держави.

Як відомо, під час візиту до Берліна президент України Володимир Зеленський провів зустріч із федеральним президентом Німеччини Франком-Вальтером Штайнмаєром.

Нагадаємо, 1 жовтня, президент Зеленський також зустрівся у Ватикані з Папою Римським Франциском. Одним із головних питань на зустрічі з Папою Римським було повернення українців із російського полону.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО